Här kommer en liten uppdatering om hur det går för oss. Vi kämpar på med att få ut vår musik och att få spelningar, och nu har vi faktiskt en spelning på gång. Tyvärr är det fortfarande lite hemligt så vi går inte ut med några detaljer, men det handlar om ett evenemang som kommer att hållas under sommaren där vi kanske kommer att få chans att uppträda. Det känns väldigt spännande och vi hoppas att vi blir bokade. Det lutar åt att det blir så, men det är inte helt bestämt än så vi vill inte ta ut något i förskott.

En annan rolig sak är att vi har varit i kontakt med lokalradion och eventuellt kommer vi att få vara med där och bli intervjuade och spela en låt. Det blir också någon gång framöver så det är också lite lösa planer, men vi har i alla fall saker på gång och det känns roligt. Och det går också framåt vad gäller själva musiken. Vi har skrivit två nya låtar som vi håller på att repa nu och det låter riktigt bra! Vi känner att vi håller på att hitta oss själva som band på allvar nu. Vi håller på att hitta vårt sound och vilka vi är och vill vara.

Det är ju alltid lite trevande i början och efter hand växer och utvecklas man, och det är kanske inte alltid i den riktningen som man från början trodde. Vi trodde till exempel att vi var ett band som lutade oss något mer åt rock-sidan i poprock, men nu börjar vi istället känna att det åt pop-hållet som vi känner oss mest bekväma.