Vi i bandet har ganska varierande musiksmak som sträcker sig från Elvis Presley till Alice Cooper, men så är det ju med musiksmak. Bara för att vi spelar en viss typ av musik så betyder ju inte det att vi bara lyssnar på den typen av musik. Här kommer till exempel en feelgood-låt som vi brukar poppa i replokalen när vi känner att vi har kört fast och behöver lite ny energi.

Japp, good ol’ Hanson brothers. De var ju en av de hetaste grupperna på 90-talet, i alla fall om man gillade pojkbandspop, och kom igen – vem gör inte det? Nu för tiden tycker många att det är lite pinsamt med Backstreet Boys, Spice Girls, Aqua och resten av gänget, men ändå kan få låta bli att vicka på foten i takt med musiken och nynna med i texterna. För de sitter ju i ryggmärgen på väldigt många av oss som var unga då. Och det är definitivt inget att skämmas för!

Men trots att vi har olika musiksmak så har vi ju också mycket gemensamt när det gäller musiken, och det är att vi alla gillar den typen av musik som Wimbo gör. Något annat vore ju konstigt, för det går inte att spela i ett band vars musik man ogillar. Eller, går och går, det är klart att det går, men det är inget man skulle trivas med någon längre tid. Man måste ha en kärlek till musiken, för om man inte själv gillar det man framför så kommer inte heller publiken att göra det.