bild på Trademax soffa

Bild: Trademax

Nu är det Sara som sitter vid tangenterna och för ovanlighetens skull blir det ett lite personligt inlägg. Det beror helt enkelt på att jag har gjort något som jag inte trodde skulle bli så bra som det blev, och är lite överexalterad över resultatet, så att jag måste dela med mig av det till alla er som läser.

Det är nämligen så att jag har köpt mig ett helt nytt sovrum! Dock är det inte så att det är själva rummet som jag har köpt, utan det handlar mer om själva innehållet i rummet med möblerna, så som sängar, nattduksbord, garderober, mattor, gardiner, ja allt du kan tänka dig. Jag köpte möblerna från Trademax, en internetbutik som säljer mängder av grejer och det var också det som gjorde att jag blev så exalterad som jag blev. Jag trodde nämligen inte från början att det skulle vara möjligt för mig att köpa allt jag behövde från ett och samma ställe, men det visade sig vara fullständigt möjligt. Problemet var bara att välja bland alla fina grejer som fanns i deras utbud, där det bland annat finns många fina soffor på Trademax.

Det tog sitt lilla tag att komma fram till vad det var som skulle utgöra inredningen i mitt sovrum, men det var ett arbete som var väldigt roligt och det blev som sagt väldigt bra i slutändan. Det har nu gjort att jag har ett sovrum som jag längtar hem till, och det har också gjort att jag går och lägger mig betydligt tidigare på kvällarna, bara för att kunna spenderar så mycket tid som möjligt i sovrummet, speciellt med min helt underbara nya säng! Den här låten talar verkligen till mig..