Vet ni hur mycket pengar som behövs för att kunna genomföra en turné? Det vet inte vi heller, men vi har gjort våra beräkningar och insett att det kommer att gå på många, många kronor, speciellt eftersom att vi inte har något skivbolag som kan stå för kostnaderna åt oss. Visserligen är det så att gaget vi i så fall skulle få på respektive spelning skulle hjälpa, men det är definitivt inte nog, med tanke på vad mycket omkostnader som krävs i planeringsstadiet. Vi behöver helt enkelt hitta finansiering på något annat sätt, och det kommer inte att gå att ta från våra löner. Vi får helt enkelt titta på sådant som vi har, som vi kan sälja, både som grupp och som personer.

Det finns mycket som kan säljas
I sådana här lägen är vi väldigt tacksamma för att det finns en plats som internet. Det finns mängder av sätt att sälja olika saker och ting, och många gånger så går det dessutom väldigt snabbt. Det har vi märkt tidigare när vi har använt oss av tjänster som blocket och tradera, men det finns ju fler ställen som man inte bara kan hitta fynd på. Det finns också ställen där man kan tjänar riktigt bra pengar på sådant som bara ligger och skräpar där hemma.

Vi har ju hört om att man kan sälja sina smycken på olika ställen, men inte riktigt vetat vad man skulle kunna få för det. Det har helt enkelt varit en fråga om värderingar av smyckena, något som har kostat när man varit hos juvelerare. Det var då kul att upptäcka att det finns sidor på nätet som kan erbjuda kostnadsfri värdering, och det gäller inte enbart guldsmycken. Finguld.se köper silverföremål och tar dessutom gärna emot smycken och liknande som har platina. Det betyder alltså att det är möjligt att få bra betalt för det guld, silver och platina som man har i sina ägor, och det är där som vi ser vår chans att tjäna pengar till bandet.

Gott om silversmycken
Är det något som vi tjejer har väldigt gott om så är det silversmycken. Nu är det ju så att silver inte är den dyraste av metaller, men kanske är det ändå så att alla våra smycken tillsammans kommer att kunna ge oss en trevlig summa som kommer göra stor skillnad för vår kassa. Det återstår visserligen att se, men med tanke på att vi kunnat hitta både guld- och platinasmycken bland gruppmedlemmarna så tror vi ändå att det kommer bli tillräckligt för att stora delar av en turné ska kunna planeras!