Som alla andra band som startats någonstans någon gång – okej, de flesta i alla fall – så startade vi i väldigt liten skala. Det började hemma hos någon där vi började smida planer och plinka lite på instrument, sedan fick vi låna en halvsunkig liten replokal där vi började vår resa mot något större och nu har vi flyttat vidare och hyr speltid en större och fräschare replokal. Tanken är att vi framöver ska kunna ha en egen replokal så att vi slipper ta med oss instrument (det finns visserligen där men man vill ju ha sina egna, det är bara trummorna som vi lånar nu) och så att vi slipper lägga en massa onödig tid på att göra i ordning. Man vill bara kunna lämna det som det är och plocka upp det direkt när det kommer, men det fungerar inte nu när vi delar lokalen med andra band.

Att hyra en helt egen lokal kostar dock betydligt mycket mer än att bara hyra tid i en replokal, och den ekonomin har inte Wimbo än. Men det är ju inte så konstigt med tanke på hur nystartade vi är. Så vi kämpar på med bandet och håller samtidigt ögonen öppna efter andra alternativ vad gäller replokal. Det bästa vore ju förstås att hålla till i någons hus där man inte behöver betala för lokalen, men ingen av oss bor i hus och lägenheter är inte optimala som replokaler…

Men som tur är så har vi det ändå ganska bra nu. Hyran är låg och vi har tillgång till lokalen ganska många timmar i veckan. Så det är en fungerande lösning för tillfället.