Välkommen till bloggen om bandet Wimbo. Wimbo består av oss, Calle, Jonna, Simon, Michael och Sara, och det är vi som skriver här. Här kommer ni att kunna läsa om oss, vår vardag, vad som händer, var vi spelar osv. Eftersom Wimbo är ett nystartat band så kommer det att handla ganska mycket om själva uppstarten nu i början.

Vi har funnits sedan oktober 2014 och nu kommer vi att på allvar börja försöka nå ut med vår musik. Hittills har vi haft några lokala spelningar och vi finns på Youtube, MySpace osv, men nu ska vi som sagt försöka ta klivet ut i den riktiga musikvärlden. Om du tror att du kan hjälpa oss på något sätt eller om du vill boka en spelning med oss eller fråga oss något så är du varmt välkommen att mejla oss på adressen kontakt@wimbo.se så svarar vi efter bästa förmåga.

Den här bloggen kommer alltså att handla om oss och vår musik, och vi kommer att turas om att skriva. Tanken är att ni som läser ska lära känna oss lite bättre, så vi kommer också att dela med oss av våra tankar kring musik och livet i allmänhet. Det blir med andra ord en blandning av olika ämnen, men det största fokuset är förstås på vår egen musik. Vi hoppas att det här blir en uppskattad blogg och vi blir väldigt glada om ni kommenterar, delar på sociala medier och hjälper oss att sprida ordet om Wimbo.

Ha det bra så länge!